Παραδόσεις και μεταφορές

Η παράδοση πακέτων

 

Η παράδοση θα γίνεται στην Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών χωρίς έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Η παράδοση στην Κύπρο και σε Ευρωπαϊκές χώρες θα γίνεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Για παραγγελία κάτω από 100€ τα έξοδα αποστολής είναι 10€ ενώ για παραγγελία άνω των 100€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Η παράδοση για χώρες εκτός Ευρώπης θα γίνεται εντός 7-10 εργασίμων ημερών. Για παραγγελία κάτω από 200€ τα  έξοδα αποστολής είναι 15€ ενώ για παραγγελία άνω των 200€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Επιστροφές / Αλλαγές Προϊόντων

Αν δε μείνετε ευχαριστημένοι από το προϊόν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τo yiasu.gr σας προσφέρει δικαίωμα επιστροφής του εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς. Μπορεί στην περίπτωση αυτή να γίνει αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να σας επιστραφεί η αξία σε χρήματα του προϊόντος. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το yiasu.gr μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Κατά την επικοινωνία είναι πιθανόν να σας ζητηθούν οι εξής πληροφορίες: ημερομηνία και αριθμός πρωτότυπου παραστατικού πώλησης και περιγραφή του προβλήματος. Το συνολικό μεταφορικό κόστος αποστολής / επιστροφής (από και προς) επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Σημείωση: το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία και να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
×
×

Cart